‘Mooi Oema’ geschreven en gezongen door DiBarkie, Damaru en John Clay

De song ‘Mooi Oema’ is gelanceerd met een bijbehorende videoclip. Het is de eerste samenwerking van de artiesten DiBarkie, Damaru en John Clay. Danny Jairam, zoals DiBarkie echt heet, zegt in een gesprek met Dagblad Suriname:

“‘Mooi Oema’ is het resultaat van een goede samenwerking en dat smaakt naar meer. De producer Mirchi liet mij ooit een beat horen en daarop heb ik toen het concept van ‘Mooi Oema’ uitgeprobeerd. Naderhand kreeg de track steeds meer vorm, waardoor John Clay werd benaderd om mee te werken aan het project. Uiteindelijk zijn wij ook samen aan de slag gegaan in Suriname. Wij hebben het in de studio opnieuw ingezongen, gerapt met John. De producer, met wie John samenwerkt, die werkt ook samen met Damaru en zo is het balletje gaan rollen. Zodoende is Damaru benaderd om de track ‘Mooi Oema’ aan te vullen, mits hij het wat zou vinden. Damaru stemde ermee in om er ook aan mee te werken. Het is inmiddels gelanceerd met een videoclip.” 

“John Clay is op dit ogenblik de bandleider van Kasimex Houseband. Damaru en The Love Messengers zijn ook al jaren actief in de Surinaamse muziekwereld. DiBarkie is ontstaan in Suriname. Toen ik ben gaan rappen, zingen is de naam DiBarkie ontstaan in Nederland. Ik had nooit verwacht dat ik in mijn ogen met de grootste artiesten die langer in de scène zijn en de top kennen in de Surinaamse music industrie te mogen samenwerken. Het is een droom voor mij die uit is gekomen en niemand kan dit van mij meer afpakken heel erg trots en proud op deze collaboration”, aldus de artiest in een gesprek. 

‘Mooi Oema’ is te bekijken en beluisteren via het YouTube-kanaal van DiBarkie.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!