Moeder (39) en 20-jarige dochter te Albina opgepakt voor mishandeling vrouw

De politie van het bureau Albina heeft op maandag 22 augustus een 39-jarige vrouw en haar 20-jarige dochter voor mishandeling van een vrouw in de Verlengde Wilhelminastraat te Albina aangehouden. Dit meldt het Korps Politie Suriname vrijdagavond 26 augustus.

Tegen de moeder R.L. en haar dochter N.L. was eerder al twee keren in een slepende ruzie aangifte gedaan bij de politie. Toen de aangeefster op 22 augustus over de Verlengde Wilhelminastraat liep, stopte plotseling een auto voor haar. De moeder en haar dochter stapten, gewapend met een hamer en een moker, uit die auto en vielen de aangeefster aan.

Het slachtoffer werd door de moeder met de moker op haar hoofd, ter hoogte van haar linkeroor bewerkt, waardoor zij lichte letsels heeft opgelopen. Twee omstanders kwamen ertussen en konden erger voorkomen. Het slachtoffer werd medisch behandeld, ze kreeg drie hechtingen in het hoofd.

Het motief van de mishandeling ligt vermoedelijk in het feit, dat er ruzie ontstond tussen kinderen onderling waarbij de ouders hebben bemiddeld. Deze bemiddeling liep uit de hand en er ontstond ruzie tussen de verdachte N.L. en het slachtoffer. 

Ieder moment, dat de moeder en haar dochter de aangeefster tegenkwamen, maakten zij haar leven zuur. 

De moker en hamer zijn niet aangetroffen bij de verdachten.

Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn moeder en dochter door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!