Eerste optreden van Psycho in Pikin Slee, te Sipaliwini

Mc Vuure heeft het afgelopen weekend een optreden van Psycho in het dorp Pikin Slee mogen leiden. De mc voor het weekend zegt tegen de redactie van Dagblad Suriname, dat de opkomst groter was dan verwacht tijdens het Summer Festival 2022.

Het was voor Psycho de eerste keer in Pikin Slee. De artiest heeft opgetreden onder begeleiding van zijn muziekformatie Su Music For life. 

De reis naar het Dorp Pikin Slee duurt ongeveer 5 uren. Eerst met de bus naar Atjoni en van Atjoni met de boot naar het dorp. Psycho heeft  de verwelkoming te Pikin Slee ervaren als een grote waardering. Bij aankomst was het hele dorp langs de rivier wachtende op de boot met Psycho. Psycho werd letterlijk gedragen door bewoners van het dorp vanaf de boot naar zijn plek.

De relatie met het dorp is dat Psycho fans daar heeft en hij wilde altijd in het dorp optreden. Dit was toen het moment voor hem om live met zijn muziek formatie SMFL op te treden. Het team blikt terug op een geslaagd optreden en beloven veel meer optredens voor het publiek neer te zetten.

Psycho is voor een periode de merkambassadeur oftewel het gezicht van Calvin Klein.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!