Senioren burgers overnachten te Kimberly Vip Resort

De heer Jayant van Jaysoer Carwash en sponsoren mogen spreken van een geslaagd sociaal project. Jayant zegt in gesprek met Dagblad Suriname, dat de senioren burgers van Bejaarden Wooncentrum Weg Naar Zee en Huize Ashiana deel zijn geweest van dit grote project.

Op dit ogenblik is de grote vakantie in Suriname begonnen en de initiatiefnemer vindt dat ook de ouderen, de senioren burgers, ontspanning nodig hebben. Bij het uitvoeren van eerdere projecten was het voorstel gedaan aan Jayant vanuit de bewoners van de tehuizen. Zodoende heeft Jayant in samenwerking kunnen bewerkstelligen dat de senioren konden overnachten te Kimberly Vip Resort.

De initiatiefnemer vertelt, dat het buiten zijn verwachting heel leuk en gezellig is geworden. De senioren burgers hebben bijvoorbeeld een dansbattle gehouden, spelletjes gespeeld en veel meer.

Een anonieme donateur uit Nederland, het team van Jayant en nog vele andere donateurs hebben een bijdrage geleverd aan het geheel. Er werd niet alleen gezorgd voor het feit, dat de senioren burgers  konden overnachten, maar ook voor hun maaltijden, drank en vervoer. Enkele senioren burgers hebben aangegeven blij te zijn met de geste. Daarnaast zijn ze na jaren weer buiten de stad geweest.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!