Buurtbewoners Sir Winston Churchillweg grijpen notoire dief in de kraag

De buurtbewoners van de Sir Winston Churchillweg hebben de notoire dief M.M. in de kraag gevat en overgedragen aan de politie. De man terroriseert al langere tijd de omgeving. Hij breekt overal in en steelt alles wat hij op zijn pad tegenkomt, ook groenten en fruit.

Onlangs werd hij ook nog betrapt door een senioren echtpaar. Daarbij schroomde M.M. er niet voor om de bejaarde man te klappen. Hij nam de benen met een  jutezak cassave en bladgroenten.

Bij andere buurtbewoners had de notoire crimineel twee jutezakken sinaasappelen geoogst. Maar, dat was niet genoeg. Hij keerde een paar uur later terug, stal weer sinaasappelen en kon door buren worden aangehouden en overgedragen worden aan de sterke arm. 

Dagblad Suriname heeft vernomen dat de man ook in juni aangehouden is geweest, en op een moment weer in vrijheid gesteld. Vervolgens was het begin augustus weer raak. De man schijnt van geen ophouden te weten en daarenboven begint hij gewelddadige trekjes te vertonen.

De buurtbewoners zijn hem zo langzamerhand meer dan beu. In totaal liggen er nu bij de politie vier aangiften tegen de verdachte M.M.

Overigens dient vermeldt te worden, dat niet iedereen aangifte doet van bijvoorbeeld de diefstal van landbouwproducten.

error: Kopiëren mag niet!