‘Sawan Medley’ met vocals van Amit Sewgolam en Sandesh Sewdien

De Nederlandse artiesten Amit Sewgolam en Sandesh Sewdien hebben samengewerkt aan het lied Sawan Medley. Het is een medley, een cover van de bestaande songs ‘Sawan Ka Mahina’, ‘Bhuj Mera Kya Naam’ en ‘Woh Challi’.

Amit Sewgolam geeft aan in gesprek met Dagblad Suriname, dat de samenwerking perfect is geweest. De artiesten zijn momenteel lid van No Merxi Nederland.

Amit zingt meestal chutney songs, maar deze keer laat hij in het muziekgenre moderne bubbling reggaeton van zich horen. ‘Sawan Medley’ is gelanceerd met een bijbehorende videoclip en de productie van het project lag in handen van Selectabeats (Sanjay Autar). De medley is goed ontvangen door het publiek. ‘Sawan Medley’ is te beluisteren en bekijken via het YouTube-kanaal van Selectabeats.

De zangers hebben heel veel complimenten gehad. Daarnaast kreeg Amit ook reacties binnen zoals, dat hij een chutney zanger is. Hij legt zijn focus op het feit, dat alle muziekliefhebbers en fans genieten van de medley. Amit en Sandesh zijn na ruim twee jaar weer een samenwerking aangegaan. Vermeldenswaard is dat het nummer binnen 24 uur al rond de 10.000 keer was bekeken.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!