‘My Legacy’ gezongen door Jah Hands Baas

De bekende reggaezanger en songwriter Jah Hands Baas heeft weer een videoclip uitgebracht. In gesprek met Dagblad Suriname vertelt Ostafarga Lynch, zoals Jah Hands Baas echt heet, dat hij dit keer alleen heeft gezongen.

‘My Legacy’ is de laatste song van Jah Hands Baas’ album genaamd ‘Take Me There’. Het is een bijzonder muziekproject en is met live muziekinstrumenten opgenomen in de studio van RN-media. Het is geen goedkoop muziekproject geweest, maar één met een mooie investering. Het heeft wat tijd in beslag genomen voor het mixen. Realdo heeft zorg gedragen dat het nummer met een videoclip is gelanceerd.

Het is een Engelstalige song waarin de artiest zingt over wat hij allemaal heeft meegemaakt vanaf zijn start in de muziekwereld. De artiest omschrijft het geheel in één woord als ‘my legacy’. Vision en inspiratie hebben ervoor gezorgd dat hij snel de lyrics bedacht. ‘My Legacy’ is tevens de titel van zijn show bij Hook & Catch. De artiest zal daarbij al zijn hit songs ten gehore brengen met the Ironstone band. 

‘My Legacy’ is te beluisteren en bekijken via het YouTube-kanaal van RN-media. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!