Commissariaat Commewijne en Bureau Gemeenschapsprojecten zetten zich in voor ontwikkeling district

Het districtscommissariaat Commewijne en het Bureau Gemeenschapsprojecten gaan zich gezamenlijk inzetten voor de verdere ontwikkeling van het district Commewijne. 

Er zullen verschillende gemeenschapsprojecten worden uitgevoerd, in welk kader districtscommissaris Mohamedsafiek Radjab en Jaswant Doekharan, projectmanager van het Bureau Gemeenschapsprojecten, op maandag 22 augustus een Memorandum of Understanding (MoU) hebben getekend. 

De uit te voeren projecten zijn geïnitieerd door het districtscommissariaat zelf en middels de ondertekening van het document tonen beide partijen hun bereidheid tot realisatie van de plannen. 

De gemeenschapsprojecten worden uitgevoerd met de bedoeling diverse gemeenschappen te voorzien in hun noodzakelijke behoeften. Daarnaast moeten inkomsten worden gegenereerd en armoede worden tegengegaan. Middels het uitvoeren van de gemeenschapsprojecten zal er een mechanisme van duurzaamheid en continuïteit worden opgezet, waarbij onderhoud en samenwerking centraal staan.

In deze fase gaat het om het aanleggen van een speeltuin te Mariënburg; bouwen van een aula op en renovatie van de loopbrug bij de openbare begraafplaats te Laarwijk, de bouw van een toilet voor de aula te Voorburg, de renovatie van de recreatiezaal en kantoor van de bestuursopzichter van het ressort Johan & Margaretha. Verder staan er voor de komende periode meerdere gemeenschapsprojecten op het programma.

error: Kopiëren mag niet!