Motoragenten vorderen zes rijbewijzen in tijdens controle

Motoragenten van de Motor Surveillance Dienst (MSD) van de politie hebben dinsdag 16 augustus tijdens verschillende verkeerscontroles in Paramaribo zes rijbewijzen van automobilisten ingevorderd. Bij deze wegcontroles werd gebruik gemaakt van nieuwe snelheidsmeters, waarin de overheid heeft geïnvesteerd.

De automobilisten zijn voor overtreding van de maximum snelheid van 50 kilometer per uur of meer proces-verbaal aangezegd. De ingevorderde rijbewijzen zijn inmiddels voor verdere afhandeling opgestuurd naar het Parket.

De politie doet een beroep op weggebruikers om zich te houden aan de maximum snelheid op openbare wegen. Indien men zich niet daaraan houdt zullen er ernstige maatregelen worden getroffen, zo laat het Korps Politie Suriname vrijdag 19 augustus weten.

“Houdt u niet alleen rekening met uw veiligheid, maar ook met die van uw mede inzittenden en overige weggebruikers. Hierdoor kunnen wij heel veel leed en ellende voorkomen.”

error: Kopiëren mag niet!