Automobilist (36) komt om het leven bij eenzijdig ongeval op weg naar Langatabbetje

De 36-jarige automobilist Clyde Asodano is maandagavond bij een eenzijdig verkeersongeval op de weg naar Langatabbetje (Langatabiki) om het leven gekomen. Dit meldt het Korps Politie Suriname woensdag 17 augustus.

De politie van het bureau Snesikondre kreeg omstreeks 22.15 uur de melding van een verkeersongeval met dodelijk afloop op de weg naar Langatabbetje. Bij aankomst op de plek constateerden agenten dat de automobilist, met twee inzittenden, vanuit de richting van Moengo kwam en reed in de richting van Langatabbetje.

Ter hoogte van km 55 raakte de auto door tot nog toe onbekende reden van de weg en belandde in het langs de weg lopende ravijn.

Asodano liep letsels op en vertoonde geen levensteken meer. Een arts stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffer vast. De twee mede inzittenden raakten gewond en werden per eigen gelegenheid afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na medische behandeling konden de gewonden naar huis.

Het lichaam van Clyde Asodano is na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie afgestaan aan de nabestaanden.

error: Kopiëren mag niet!