Aldea Events organiseert Back2School Fair op 9 september

Aldea Events heeft vorig jaar met succes een ‘Waka Psa Mini Ondernemersbeurs’ gehouden. Dit jaar zal zij op vrijdag 9 september een ‘Back2School Fair’ organiseren te Saoenah Markt. Naast het zorgen voor entertainment en ondernemers in de gelegenheid stellen hun producten ter verkoop aan te bieden, heeft de organisatie ook gemeend redelijke schoolpakketten beschikbaar te stellen. 

De drie motoren achter Aldea’s Events zijn Sherona Moti, Cristel Wongsokromo en Tanisha Mandoeng. In een gesprek met Dagblad Suriname, zegt Sherona Moti, dat zij met dit platform dat zij vorig jaar verworven hebben door hun succesvol event, niet alleen de ondernemers, maar de gehele Surinaamse bevolking tegemoet willen komen. “De naam Back2School houdt in dat er geweldige schoolacties zullen zijn en onze spotgoedkope schoolpakketten, waarvoor wij uiteraard zoveel als mogelijk donaties proberen op te halen om de prijs zo schappelijk mogelijk te maken.”

Op de vraag wat voor type ondernemers aan dit event mogen deelnemen, antwoordt Moti, dat elke type ondernemer zich hiervoor mag registreren. “Wij bieden gelijke kansen voor een ieder. Of je nou startende bent of al jaren onderneemt.” De opbrengsten zullen geheel van de ondernemers zijn. De registratiekosten bedraagt SRD 300.  

Wat betreft de verwachtingen voor dit event zegt Moti: “Wij verwachten een gezellige avondsfeer, die nog nooit eerder gedaan is op de markt. Met een constante stroom aan bezoekers en vooral ouders die gretig gebruik kunnen maken van onze goedkope schoolpakketten.”

Verder wil zij de samenleving zoveel mogelijk op het hart drukken om te doneren. “Al is het maar een potlood, een pen of een tweedehandse goed uitziende tas. Alle kleine beetjes helpen. De jeugd is de toekomst van morgen en we willen samen met onze Srananmangs het komend schooljaar prettig inluiden voor onze jeugd”, aldus Moti. 

SK

error: Kopiëren mag niet!