Vrouw (40) in haar auto door ex-vriend in auto geramd en diverse keren met mes gestoken

Een 40-jarige vrouw die dinsdag 16 augustus haar auto aan het tanken was bij een pompstation aan de Indira Gandhiweg ter hoogte van Vredenburg, werd daar plotseling geconfronteerd met haar ex-vriend M.H.L.B. (44). 

De man had de vrouw achtervolgd, stapte uit zijn auto en sloeg een aantal keren tegen een van de ruiten van de auto van zijn ex-vriendin. De vrouw, die inmiddels een nieuwe vriend heeft, was echter niet van plan om uit te stappen. Hierop reed hij met zijn wagen drie keren tegen de auto van zijn ex. 

De vrouw raakte daardoor in paniek, stapte uit haar auto en rende weg. De man ging haar gewapend met een mes achterna. Hij stak haar diverse keren. De vrouw liep steekverwondingen op aan haar buik, linker dijbeen en allebei haar armen.

Het slachtoffer is vervoerd naar een ziekenhuis. De ex-vriend kon snel worden aangehouden. Bij hem werden aangetroffen en in beslag genomen drie messen, waarvan twee vol bloedsporen.

Het was dinsdagmiddag niet bekend hoe ernstig de verwondingen bij de vrouw zijn.

PK

error: Kopiëren mag niet!