Twee ruziemakers opgepakt op Floralaan voor zware mishandeling en vernieling

De politie van het bureau Flora heeft zondag 14 augustus de 25-jarige M.N. en G.M. (28) voor zware mishandeling en vernieling aangehouden.

De twee mannen kwamen elkaar die dag voor een winkel aan de Floralaan tegen. G.M. zat in zijn geparkeerde auto. 

M.N. vermoedde dat G.M., die een agressieve houding vertoonde, hem zou aanvallen, aangezien hij een tijdje geleden met een neef van G.M. had gevochten.

Als reactie hierop bewapende M.N. zich met een scherp voorwerp en bracht zijn tegenstander een steekwond toe in zijn linkerschouder. Ook nam hij een scherp voorwerp uit de auto van G.M. weg.

Ondanks de steekverwonding pakte het slachtoffer een auto accu uit zijn voertuig en vernielde daarmee de voorruit van de auto van M.N. 

Inmiddels gearriveerde agenten sloegen M.N. in de boeien en de gewonde man werd afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na medische behandeling werd hij ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Het scherp voorwerp waarmee het strafbare feit was begaan en het weggenomen scherp voorwerp uit de auto van G.M. zijn achterhaald en in beslag genomen.

Zowel M.N. als G.M. zijn na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!