Remi Tarnadi schenkt plantjes aan Coroniaanse gemeenschap

De waarde van bomen en planten in een omgeving waar men leeft zijn meer dan wat men denkt. In het dagelijks leven hebben we als mens een schoon milieu nodig met bomen en planten waar we onze zuurstof vandaan kunnen halen. Des te meer bladeren een boom heeft, des te meer zuurstof een boom produceert. Dit betekent dus ook hoe meer bomen des te meer zuurstof.

Volksvertegenwoordiger, maar ook mens

Het NDP-Assembleelid Remi Tarnadi is gewezen districtscommissaris van het kokos district Coronie. Dit neemt het feit, dat hij ook mens is niet weg. Mens is hij op de eerste plaats. Hij heeft zijn naasten en mede Coroniaanse burgers zo lief, dat hij vrijwillig zijn buurt verfraaid met planten in verschillende kleuren. Dit doet hij al een hele tijd. De bermen langs de weg zien er hierdoor extra mooi uit. Een fantastische trekpleister.

De bewoners moeten echter nadat de plantjes zijn geplant voor hun bermen, zelf voor het onderhoud ervan zorgen. Die garantie geven ze de heer Tarnadi wel.

In een bericht spreekt de heer Tarnadi zijn hoop uit dat de Coronianen hun milieu en alle delen van Coronie schoon en veilig houden. Hij zegt: “Coronie is een vredig, vrij en vriendelijk district. Verantwoordelijkheid, zelfwerkzaamheid, eerlijkheid, respect, verdraagzaamheid, saamhorigheid en bovenal gevoel en liefde voor het district, zijn een conditio sine qua non (nadrukkelijke en onherroepelijke voorwaarden) voor een verbeterd Coronie. Wij kunnen het. Coronianen, laten wij allemaal er naartoe werken. Het is ook de plicht van de overheid, met welke signatuur dan ook, om faciliterend op te treden. Verfraaiing gaat niet alleen met gepraat, maar gevoel, liefde en aanpak !”

Uitnodiging openbare school Totness

De docenten van de openbare school Totness hebben een beroep gedaan op de heer Tarnadi om de studenten te voorzien van voorlichting die betrekking heeft op bewustwording wanneer het gaat om het milieu. Verder heeft de heer Tarnadi meteen zijn bijdrage geleverd om de omgeving van de scholieren te verfraaien met planten. Samen met de scholieren werd geplant. Het is niet de eerste keer, maar zeker ook niet de laatste keer dat zo een geweldig project door tussenkomst van de heer Tarnadi plaatsvindt in het district. 

GW

error: Kopiëren mag niet!