“Het stopt helemaal niet, die smerigheid voor Centrale Markt gaat door en door”

“Het dumpen van vuil voor de voorgevel van de Centrale Markt in Paramaribo lijkt nu helemaal normaal te zijn”, zeggen enkele bezoekers tijdens een gesprek met Dagblad Suriname.  

“De een dumpt nu iets en niet lang daarna zie je een ander hetzelfde doen.  Het stopt helemaal niet, die smerigheid gaat door en door”, benadrukt een vrouw. 

“Ook staat er groot geschreven, dat wildplassen verboden is en dan nog zie je velen net daar plassen. Het lijkt juist alsof men verstaat: nu hier plassen. Dit is helemaal niet netjes. As het regent stroomt alles mee en dan lopen mensen en kinderen zelfs er door, het is niet hygiënisch. Het vuil wordt opgeruimd in de middag of na een tijd, maar wat voor zin heeft het? Dan heb je niemand bijna over straat, juist wanneer je bezoekers hebt in het centrum moet je een schone omgeving hebben om mensen te trekken. Dit is een slecht beeld voor ons, maar dit gebeurt niet nu, het zijn problemen die er al jaren zijn en er is geen verandering in aangebracht, dus het lijkt nu helemaal normaal, maar dat moet het helemaal niet zijn”, zegt de vrouw.

TM  

error: Kopiëren mag niet!