SASRA legt de focus op eigen geschreven songs

Een bekend team in de Surinaamse muziekwereld is Sasra. Het is een team van Surinamers met muziek als passie onder leiding van AJ Sasra en Tigri Sasra, de broeders Aswien en Rayan Gangadin. 

‘Sajna Ve’ is de meest recent uitgebracht videoclip van Sasra. Aj Sasra vertelt in gesprek met Dagblad Suriname, dat het een eigen geschreven song is met de lyrics in de talen Hindi, Punjabi en Engels. Het team heeft gezamenlijk werk ervan gemaakt en getracht om een videoclip met een andere zijde van de artiesten naar buiten te brengen.

Sasra beschouwt het muziekproject “Sajna Ve” als een pilot en zal de focus leggen op eigen geschreven songs. Het is een pilot geweest om te kijken of muziekliefhebbers het goed ontvangen, een eigen song met een urban vibe. De song is tijdens een lockdown periode op papier gezet, en met als streven om hun niveau hoog te houden is gewerkt aan de videoclip. De artiesten AJ Sasra, Tigri Sasra, Wolf hebben het nummer gezongen, Devin Beats heeft gezorgd voor de muzikale omlijsting.

Sajna ve is te bekijken en beluisteren via YouTube en streamingdiensten. 

 

AJ Sasra onthult dat muziekliefhebbers binnenkort een album met eigen geschreven songs mogen verwachten. Sasra Team is zich aan het voorbereiden om groter te gaan. Sasra wenst ook het internationale podium aan te doen en dat doen zij graag met eigen geschreven songs.

Bij Sasra Media kan een ieder met interesse voor muziek terecht voor opname van videoclips, arrangementen en het uitbrengen van songs. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!