Broer en zus Bhikharie lanceren cover song “Mere Bina Tu”

De broer en zus Sachin Bhikharie en Jyotie Bhikharie hebben gewerkt aan hun eerste gezamenlijke muziekproject, een duet. Sachin en Jyotie hebben gekozen voor  een cover van de song ‘Mere Bina Tu’. Origineel is het een nummer uit de film Phata Poster Nikhla Hero en gezongen door de populaire Indiase zangers Rahat Fateh Ali Khan en Harshdeep Kaur.

Jyotie kwam met het voorstel voor dit nummer, omdat het een speciale plek heeft in haar hart en daarnaast ook perfect past op de stemkleur van haar broer. Sachin en Jyotie hadden al een hele poos in gedachten om een duet op te nemen.

Voor dit project zijn de zangers een samenwerking aangegaan met Djwala Lachman (Djwala studio). Jyotie geeft in een gesprek aan, dat het een goede samenwerking is geweest. De song is te beluisteren via het YouTube-kanaal van Napster Pro Studio:

Muziekliefhebbers kunnen veel meer verwachten van de zangers. Jyotie onthult, dat zij ook werkt aan een mashup. Zij zullen in de komende tijd meer songs uitbrengen. 

Zangeres Jyotie verkreeg door middel van de vandaag de dag populaire app TikTok veel meer bekendheid. Meer fans en requests van volgers om een video te maken waarin ze het aangevraagd lied zingt.

Sachin Bhikharie wordt ook wel Rahat Fateh Ali Khan van Suriname genoemd. Hij heeft een aantal muziekvideo’s op zijn naam staan, niet alleen van cover songs, maar ook eigen nummer. Sachin is al zeker 17 jaren actief in de muziekwereld. In augustus herdacht Jyotie het feit, dat ze 12 jaren terug voor het groot publiek mocht zingen. Ze is als 10-jarige van start gegaan met het zingen van devotional songs en heeft voortgezet met het zingen van liedjes van Shreya Ghoshal, chutney songs etcetera. Vermeldenswaard is dat het duo komt uit een muzikale familie.

Het zijn kinderen van de populaire Surinaamse zanger Radjien Bhikharie. Hij werd ook wel de Mohammed Rafi van Suriname genoemd. Wijlen Radjien Bhikharie heeft zeker twee bands opgericht toen hij enorm mocht genieten van bekendheid/populariteit in de Surinaamse muziekwereld. Sachin Bhikharie en Jyotie Bhikharie lopen in de voetsporen van hun vader en weten het publiek steeds te entertainen met hun zangtalenten. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!