STIWEWA helpt scholen en politie Latour aan ICT-middelen

Stichting Wintiwai en Omgeving (STIWEWA) heeft onlangs een aantal scholen en de politie van Latour ondersteund met ICT-middelen. Voor de buurtorganisatie staan centraal de verbetering van de leerprestaties van leerlingen en het onderwijs. 

STIWEWA streeft hiermee het succes van leerlingen na en wil bijdragen aan de effectieve aanpak van criminaliteit ter verbetering van het leefklimaat in diverse achtergestelde de wijken.

Vandaar dat afgelopen woensdag circa 37 schooldirecteuren en een vertegenwoordiger van de politie Latour aanwezig waren in het PPG STIWEWA gebouw, om de voor hen beschikbare bruikbare benodigdheden in ontvangst te nemen. Voorzitter Robby Berghout van STIWEWA laat weten, dat Info 2000 weer een zeer belangrijke rol heeft gespeeld tijdens de screeningsfase van alle ingezamelde ICT-middelen.

Ook de directeur van Info 2000, Humphrey Soerohardjo, was persoonlijk aanwezig. Nu gaat STIWEWA ertoe over om de jaarlijkse grootschalige schoolvakantie activiteiten voor meer dan 400 kinderen voor te bereiden. “De politie heeft de garantie gekregen dat ze binnen een maand weer op materiële ondersteuning mag rekenen”, zegt Robby Berghout.

RB

error: Kopiëren mag niet!