De Sambalman in Rotterdam vertrekt naar Suriname

Een bekende verschijning in Rotterdam, de Sambalman. Maar, hij verlaat de havenstad en vertrekt naar Suriname om te kunnen genieten van een welverdiende rust. Overigens, dr. Mau gaat zijn sambal-recepten delen op Facebook, zo meldt De Havenloods,

De Sambalman reed jarenlang met grote potten sambal in allerlei smaken langs de Rotterdamse terrassen. Museum Rotterdam benoemde hem tot Echt Rotterdams Erfgoed.

Maar, nadat zijn bromfiets door brand werd verwoest begon Suriname aan hem te knagen en kreeg hij steeds meer de drang om te vertrekken naar Suriname voor de nodige rust en om dicht bij familie te zijn.  

In dit filmpje op de Facebookpagina ‘De Sambalman van Rotterdam’ vertelt hij dat binnenkort alle recepten voor iedereen toegankelijk worden.

error: Kopiëren mag niet!