18-jarige jongen in J. Mungrastraat opgepakt voor bezit hasj

Leden van het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) van het Korps Politie Suriname hebben zaterdag 6 augustus de 18-jarige J.S. in de Johannes Mungrastraat klem gereden, waarna hij voor overtreding Wet verdovende Middelen werd aangehouden.

Dit politieteam, dat belast was met surveillance werkzaamheden binnen het werkressort van de politie Uitvlugt, constateerde dat de bestuurder van een personenauto vreemd rijgedrag vertoonde. Op grond hiervan reden de agenten de auto klem en hielden de bestuurder J.S. aan. 

Op de 18-jarige automobilist werden 152 gram hasj en een gasbuks pistool aangetroffen en inbeslaggenomen. 

De verdachte werd vervolgens overgedragen aan de politie van het bureau Uitvlugt. In het belang van het onderzoek is J.S. na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!