KJS-Jongerenfestival

Uit woorden van medewerkster Cheryl Jacott-Daal van de Rooms Katholieke gemeente blijkt, dat het zoveelste ‘Jongerenfestival’ van de Katholieke Jongeren Suriname (KJS) in de maak is.

Uitbundig

Het festival voor jongeren in de leeftijdsklasse van 14-24 jaar wordt als ‘uitbundig’ voorgesteld en heeft een christelijke grondslag. Het wordt gehouden op 9, 10 en 11 september in het multifunctioneel centrum Asewa ‘Otono aan de Prinsessestraat.

Inschrijving

Geïnteresseerden kunnen zich tot en met 25 augustus inschrijven voor deelname. Het prijskaartje bedraagt SRD 350. De registratie kan online of bij het Pastoraal Centrum, bereikbaar via telefoon 426092/8988993.

Deel in mijn vreugde

Het thema van het drie dagen durende jongerenfestival is: “Deel in Mijn vreugde, Ik ben jouw Herder.” Op het programma staat: educatief vermaak en interactie, creatieve expressie, talentenshow, motivatiegesprekken, mini-beurs, workshops, sport en spel, vermaak, orkest, muziek,  zang, dans en uiteraard eucharistieviering.

HD

error: Kopiëren mag niet!