Bromfietser gewond na frontale aanrijding met auto

Er heeft zich donderdag 11 augustus rond het middaguur een frontale botsing voorgedaan tussen een bromfietser en een auto in Nieuw-Nickerie, ter hoogte van hoek Vlagzalmstraat en de Verlengde Narpatstraat.

Naar verluidt van omstanders gaat het om een jongeman die een harde slag heeft moeten incasseren en hierdoor meteen bloedend op het wegdek terecht kwam. Verder verklaren de omstanders dat de bromfietser kwam vanuit de richting van de Cassaveweg om door te rijden op de Verlengde Narpatstraat, maar kwam op gegeven moment op de rijhelft van de auto en meteen in botsing met die auto, die op de Verlengde Narpatstraat reed en richting de Cassaveweg ging.

De plek waar de jongeman viel was net op de T-kruising van de Vlagzalm- en de Verlengde Narpatstraat. 

Na de frontale botsing kwam de jongeman terecht op het wegdek, maar desondanks reden automobilisten gewoon door, waardoor de politie die ter plekke was moest ingrijpen. Dat vonden de omstanders wel wat minder. De politie heeft heel snel ingegrepen, maar de ambulance liet daarentegen weer op zich wachten, waardoor het slachtoffer heel veel bloed heeft verloren.

De brandweer moest komen om al het bloed op het wegdek zo snel als mogelijk weg te spuiten. 

Het slachtoffer is uiteindelijk met de ambulance vervoerd naar het Mungra Medisch Centrum. De aard van de opgelopen verwondingen van de bromfietser was donderdag voor in de middag nog niet bekend.

GW

error: Kopiëren mag niet!