Organic Movement, ‘klankbord van het volk’, nu officieel met eigen logo

Op weg naar een volgende protestactie zaterdag 13 augustus te Ondrobon in Paramaribo, heeft de organiserende actiegroep dinsdag 9 augustus officieel haar naam Organic Movement en een logo gepresenteerd.

De organisatie laat via haar Facebookpagina weten, dat zij van enkele Surinamers vrijwillig concepten voor een logo heeft ontvangen “en hebben na goed overwegen een keus gemaakt die het best past bij ons”.

“The Eagle kracht ofwel Opeté is wat wij als team hebben uitgestraald en daarnaast is deze vogel altijd hoog met een wakend oog”, aldus Organic Movement.

De actiegroep zegt verder de Nederlandse organisatie, te Amsterdam, Sons of Slaves the Brotherhood in het bijzonder te bedanken voor het logo door hun ontworpen wat de afgelopen drie weken is gebruikt door Organic Movement. “We waarderen alle support die we hebben ontvangen.”

Tot slot stelt Organic Movement het “klankbord van het volk” te zijn en dat zij de stem van het volk ten alle tijden zal “vertolken als beweging”.

“Wij kinderen van Suriname verdienen dienend leiderschap en goed bestuur. Dit zullen we blijven eisen ongeacht welke regering aan de macht komt. Suriname het is nu of nooit”, aldus de actiegroep.

PK

error: Kopiëren mag niet!