Vakantie School Jeugd Rode Kruis Suriname

Het Jeugd Rode Kruis Suriname is voornemens in september het Vakantie School Project uit te voeren. Het doel van dit project is om bij te dragen aan het vergroten van de kennis van jongeren tussen 10 en 15 jaar.

Dit zal geschieden door het bijbrengen van kennis in verschillende disciplines om persoonlijke, mentale en sociale ontwikkeling van de doelgroep te stimuleren.

Onder andere wordt gedacht aan EHBO en brandpreventie, mentale gezondheid, in het openbaar spreken en presentatievaardigheden, internationaal humanitair recht, klimaatverandering en de rol van het Rode Kruis en Rode Halve Maan in de samenleving. 

Er wordt zowel intern als extern gezocht naar medewerkers. Hun taak is om een van de disciplines over te brengen aan de jongeren. De medewerkers ondergaan met behulp van professionals een trainingsperiode ondergaan 

De gedachten gaan uit naar personen die tussen de 18 en 30 jaar zijn. Er vindt een selectieprocedure plaats in overeenstemming met de ervaring en achtergrond van zij die zich aanmelden.

HD

error: Kopiëren mag niet!