‘Sonwan Fu Den’ gezongen door Danitsia Sahadewsing

Zangeres Danitsia Sahadewsing heeft gewerkt aan het nummer ‘Sonwan Fu Den’. Dagblad Suriname verneemt dat de zangeres ook een videoclip heeft opgenomen voor het nummer.

Promarman.com, Wim Axwijk en Lloyd de Meza leveren ook hun bijdrage aan het muziekproject. ‘Sonwan Fu Den’ is op papier gezet door Wim Axwijk in het Sranan. Het is een productie met een reggae-beat.  ‘Sonwan Fu Den’ geeft als boodschap mee, dat het eigenlijk niet goed is om afgunstig te zijn. Alles wat je in het leven doet, komt terug op je pad. Geld laat ook bepaalde mensen hun karakter veranderen waardoor ze steeds meer willen.

In het nummer waarschuwt Danitisia om niet jaloers te zijn op een ander.

De bijbehorende videoclip is geschoten door Yonathan Dennen van Yohnne Prod.  Het team hoopt dat het nummer goed wordt ontvangen door het publiek. Danitsia heeft ook de gevolgen van Covid-19 ondervonden door weinig optredens. Echter, komt dat nu wel op gang. Het gaat de goede kant op, vertelt de artieste.

Ze is te bewonderen in de muziekgroepen Desire, Suriallstarzz en zo af en toe gastzangeres bij South South West. Als artiest probeert ze zo nu en dan Engelstalige nummers uit te brengen om internationaal meer bekendheid te krijgen. Zo kun je een groter publiek bereiken. Zij is al  30 jaar bezig met muziek en heeft gedurende deze periode geleerd om ten alle tijde jezelf te blijven, aardig naar een ieder toe en vooral hard werken.

Voor de opkomende artiesten heeft zij enkele tips: discipline, zelfverzekerdheid en doorzettingsvermogen. “Loop niet naast je schoenen als je een hit hebt gescoord. Blijf altijd jezelf, want vooral de vrouwelijke artiesten hebben het heel moeilijk”, aldus de zangeres.

error: Kopiëren mag niet!