Jonge vrouw te Okrodam van fors geldbedrag beroofd

Een jonge vrouw is dinsdag 2 augustus beroofd van een fors geldbedrag toen ze te Okrodam een afspraak had met een aannemer om die uit te betalen. Op dat moment arriveerden vier mannen in een auto. Een van de mannen deelde haar mede dat zij bouwstroom zouden gaan aansluiten op een van de percelen en vroegen haar of zij ook geen bouwstroom wilde op haar perceel. 

Hierop liep de dame naar haar auto om schrijfgerei te halen om het telefoonnummer van de man op te nemen. Terwijl zij dat dat deed liep een van de mannen ook naar haar auto en maakte een van de portieren van de auto open, zodat de wagen niet op slot kon en pakte een tas van vrouw weg. 

Daarna ontstond er een woordenwisseling tussen de vrouw en de mannen omtrent de tas. De verdachten gaven haar de tas terug en reden vervolgens weg. 

De vrouw kwam echter, toen de mannen al waren verdwenen, tot de ontdekking dat uit haar tas waren verdwenen bedragen van SRD 150.000, Euro 2.000 en US$ 500,  een halsketting en een bracelet van geel metaal. 

Het Regio Bijstand Team van de politie heeft in deze zaak 4 verdachten aangehouden.

error: Kopiëren mag niet!