Bewoner blijft aandacht vragen voor situatie George Spierstraat, hoek Wilfred Zorgvolstraat

Een bewoner van de omgeving Noord in Paramaribo, heeft de redactie van Dagblad Suriname in mei van dit jaar erop geattendeerd, dat de George Spierstraat, hoek Wilfred Zorgvolstraat, al een hele tijd onder water staat vol algen en stank. Dit zou al drie jaren het geval zijn. 

Het probleem is volgens de bewoner te wijten aan verstopte rioleringen. Er is meerdere malen een klacht ingediend bij het ministerie van Openbare Werken, echter zonder resultaat.

De bewoner geeft aan, dat er nog steeds niets aan de situatie is gedaan. Behalve de onhygiënische situatie, lopen voertuigen het risico vast te zitten. Op de afbeelding is te zien wat de situatie momenteel is. 

De redactie van Dagblad Suriname heeft de klacht van de bewoner onder de aandacht gebracht van de minister van Openbare Werken. Minister Riad Nurmohamed geeft in een reactie aan, dat hij onderzoek zal laten doen.

SK

error: Kopiëren mag niet!