STIWEWA houdt succesvolle bigi sma prisiri en bun kopoe serie dey

Buurtorganisatie Stichting Wintiwai en Omgeving (STIWEWA) heeft afgelopen zaterdag een gezellige dag gehouden voor senioren en mensen met een beperking.

Naast de verschillende spelletjes konden mensen gebruik maken van een groot aanbod van tweedehands kleren. De grote stapels kleren konden vanaf SRD 10 tot maximaal SRD 25 voor een minimum van drie verschillende kledingstukken, soms inclusief schoenen, gekocht worden. 

Volgens voorzitter Robby Berghout hebben de aanwezigen genoten. De verkopen zijn goed gegaan, laat hij weten. 

Het idee voor deze dag vloeit voort uit het 5-jarig beleidsplan van de organisatie. STIWEWA bestaat uit 6 afdelingen en deze activiteit is door de afdeling die zich bezighoudt met senioren en mensen met een beperking uitgevoerd conform in het beleidsplan is opgenomen. Volgens het beleidsplan is het doel dat de mensen uit hun isolatie worden gehaald en leren zelfredzaam te zijn.

RB

error: Kopiëren mag niet!