Verdachte inbraak in winkel Gemenelandsweg opgepakt

Leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) hebben dinsdag 26 juli S.D. ter hoogte van Richelieu in het district Commewijne aangehouden, zo meldt de politie zaterdag 30 juli.

De man wordt ervan verdacht op maandag 18 juli te hebben ingebroken in een winkel aan de Gemenelandsweg in Paramaribo. Via de vliering verschafte hij zich toegang tot het pand en maakte daarbij enkele goederen met een hoge economische waarde in Amerikaanse dollar buit.

De winkelier deed van deze inbraak diezelfde dag aangifte bij de politie van het bureau Uitvlugt, waarna het onderzoek werd overgedragen aan de Recherche van Paramaribo.

Na uitgewerkte informatie kwam de verdachte in beeld. Samen met leden van het RBTP hebben rechercheurs van Paramaribo de verdachte op verschillende adressen in Paramaribo opgespoord, zonder het gewenste resultaat. Uiteindelijk werd de verdachte op 26 juli door het RBTP in het district Commewijne gesignaleerd en aangehouden. Hij werd vervolgens ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Na gepleegde afstemming met het Openbaar Ministerie is S.D. hangende het onderzoek in verzekering gesteld

error: Kopiëren mag niet!