Zanger Cosa lanceert nieuwe song ‘Dem Gwe’ met videoclip

De artiest Cosa is druk bezig met muziekprojecten. Cosa heeft eerder aan enkele songs gewerkt met als titel ‘Fake Friends’, ‘Suma Na Ju’, ‘Miljonair’ en nummer ‘Ready’ in samenwerking met de populaire artiest Koyeba.

De zanger heeft aan een nieuwe song gewerkt. De song ‘Dem Gwe’ is gelanceerd met een videoclip. De artiest geeft aan in een gesprek, dat hij binnenkort meer zal onthullen over zichzelf in een interview.

De zanger is van Surinaamse afkomst en is inmiddels al 10 jaar woonachtig in België. “Ik ben geboren in Paramaribo, opgegroeid aan de  Nieuw Weergevondenweg. Inmiddels al een jaar bezig in de muziekscene met als doelstelling om Surinaamse muziek op de wereldkaart te plaatsen.”

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!