Ranveer Singh en Deepika Padukone debuteren als echtpaar in Manish Malhotra’s show

Ranveer Singh en Deepika Padukone zullen het podium bewandelen in kenmerkende Manish Malhotra-ensembles als een manier om hun steun aan het empoweren van meisjes te tonen.

Ranveer Singh en Deepika Padukone hebben individueel veel modeshows gedaan. Ze hebben zelfs apart gelopen voor verschillende Manish Malhotra-shows. Ze zijn echter allemaal klaar om een ​​speciale traktatie te geven voor DeepVeer-fans, aangezien het powerkoppel voor het eerst zijn debuut zal maken als man en vrouw in Mijwan.

Lezers zouden zich ervan bewust zijn dat de Mijwan-modeshow van Manish Malhotra een liefdadigheidsshow is die vaak wordt geassocieerd met de Bollywood-industrie, waar veel grote namen geld inzamelen voor een goed doel. Volgens News18-berichten zouden ze zelfs een aantal kenmerkende Manish Malhotra-ensembles voor de speciale dag dragen. De details van de outfits worden momenteel echter geheim gehouden.

Als we de berichten mogen geloven, is er een bron geciteerd die bevestigt dat Ranveer Singh en Deepika Padukone dit jaar inderdaad samen op pad gaan als een paar om op te komen voor de zaak van de empowerment van meisjes. Er wordt gezegd, dat het paar ermee instemde om samen te wandelen omdat ze de zaak steunen en meer dan blij zijn om alles voor hetzelfde te doen.

De Mijwan Fashion Couture wordt dit weekend, 29 juli, gehouden in het Jio World Convention Center in Mumbai. Dit jaar wordt zelfs voor iedereen speciaal, aangezien de Mijwan Fashion Show 10 jaar bestaat. Manish Malhotra deelde ook een speciale video over hetzelfde op Instagram, waar hij ook sprak over het promoten van het authentieke Indiase Chikankari-werk bij de couture.

Wat Ranveer Singh en Deepika Padukone betreft, het paar keerde onlangs terug na het groots vieren van de verjaardag van de Gully Boy-acteur in de VS. En ze zijn helemaal in het werk gedoken en druk bezig met hun filmverplichtingen.

error: Kopiëren mag niet!