Benaja brengt song “Go Mami” met videoclip uit

Benaja Waterberg, met de artiestennaam Benaja, heeft gewerkt aan de song “Go Mami”. Dagblad Suriname verneemt van Music Steroidz het volgende over dat lied.

De song is geproduceerd door Architrackz. Het is een samenwerking tussen twee artiesten van Surinaamse bodem waarbij de muzikale invloeden gemixt worden vanuit de culturen en talen. Benaja stapt uit zijn comfortzone en samen met de lyrics en catchy hook van Architrackz gaat deze summer dancehall tune op repeat. “Go Mami” is een Dancehall tune met vleiende woorden voor de dames.

Benaja Waterberg is een Surinaamse rapper, geboren te Paramaribo. De 29-jarige artiest is op jonge leeftijd al begonnen met muziek maken. Vanaf zijn zestiende, trad Benaja al op met grote namen als King Koyeba en is hij op tracks te vinden met onder andere Donavey, Lodilikie, Jannie, Architrackz, Hydro, Zepek en Bigi Pa.

Met zijn unieke stem en slimme woordconstructies, weet hij zich te onderscheiden van andere Surinaamse rap artiesten. Ondanks Covid-19, die artiesten erg hard getroffen heeft door het cancelen van evenementen, heeft Benaja alleen in cijfers doen groeien, is hij te zien en horen op bijna elk Surinaams radio en tv-station en staat er een Europa tour in de planning.

“Ik ben een busy man, ik heb geen vrije tijd”, geeft Benaja aan. “Men moet terug kunnen denken aan Benaja met leuke herinneringen, ik wil Suriname op de kaart zetten en een legacy achterlaten.” Enkele songs van de artiest zijn  “Trap Toewa” , “Walking Paradise”, die binnen enkele maanden al miljoenen views hebben weten te behalen op YouTube.

error: Kopiëren mag niet!