Actrice Sonakshi Sinha in broer Kussh Sinha’s regiedebuut

Sonakshi Sinha is helemaal klaar om hoofdrolspeelster te zijn in een film. Dit keer in het aanstaande project van haar broer Kussh Sinha. Kussh Sinha zal zijn regiedebuut maken met de film Nikita Roy And The Book of Darkness en naar verwachting zal Sonakshi de hoofdrol spelen. De eerste look van de film werd deze week via social media vrijgegeven.

Sonakshi Sinha ging naar Instagram om de eerste poster van de film te delen, die te midden van een mysterieuze achtergrond te zien is. Hoewel details van de film geheim worden gehouden, onthulde de actrice ook dat acteurs Paresh Rawal en Suhail Nayyar prominente rollen in de film zullen spelen. De actrice plaatste het en zei: “#NikitaRoyAndTheBookOfDarkness Filmen begint binnenkort ???? Zijn regiedebuut maakt @kusshssinha en ik kijk er naar uit om de schermruimte te delen met de dynamische @pareshrawalofficial meneer en @suhailnayyar!” Bekijk hier haar bericht:

Haar broer Kussh Sinha, die heel enthousiast is over zijn regiedebuut, sprak met het Indiase persbureau ANI over de samenwerking met zijn zus en zei: “Sonakshi is een getalenteerde actrice. Ik heb haar altijd bewonderd, omdat ze films maakte waarin ze volledig geloofde. Ik heb haar zien groeien als actrice en haar reis in de bioscoop. Nu ga ik er ook deel van uitmaken. Toen ik dit script vond, vroeg ik Sonakshi ernaar te kijken. We voelden ons allebei aangetrokken tot het onderwerp en toen werden we besloten om de sprong te wagen en samen te werken. Ik kijk ernaar uit om samen te werken met getalenteerde artiesten zoals Paresh Rawal ji, Sonakshi en Suhail Nayyar. Het is ook een fantastische kans voor mijn team bij Kratos Entertainment om samen te werken met Nicky Bhagnani en Vicky Bhagnani. Zij zijn al jaren onze vrienden en dit project is een natuurlijk verlengstuk van die relatie. Het is een complete win-win voor ons allemaal.”

Geproduceerd door Nicky Vicky Bhagnani Films en Nikita Pai Films, zal de film de eerste samenwerking markeren van het broers en zussen duo Sonakshi Sinha en Kussh Sinha.

error: Kopiëren mag niet!