X’O slush and more gaat internationaal, hotspot op het Kwakoe Festival

X’O slush and more is op dit ogenblik één van de hotspots op het Kwakoe Festival in Amsterdam. Dagblad Suriname verneemt dat de onderneming doorbreekt en dit een grote stap richting internationaal opereren is. Het geheel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking met Patricks Kitchen. X’O slush heeft de gelegenheid om hun cocktails te verkopen en promoten.

Het team van X’O slush and more zorgt ervoor dat bezoekers van het festival kennis maken met Surinaamse cocktails. De onderneming staat in Suriname bekend om het aanbieden van een platform aan de Surinaamse artiesten te Waka Pasi.

In samenwerking met MrZonneman worden er steeds projecten uitgevoerd. De eigenaar van X’O slush and more draagt zorg voor het cocktail gedeelte en MrZonneman voor het artiesten gedeelte gedurende het Kwakoe Festival, aldus de manager in gesprek met Dagblad Suriname. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!