Woning te Okrodam door brand verwoest: gezin van drie dakloos

Een gezin van drie is dinsdag door een woningbrand te Okrodam dakloos geworden, zo bericht de politie woensdagavond 27 juli.

De politie van het bureau Kwatta kreeg van het Command Center de melding van de woningbrand en deed de locatie aan voor onderzoek. Bij aankomst stond de woning, die op het elektriciteitsnet was aangesloten, in lichterlaaie. De gehele inboedel is daarbij verloren gegaan.

Volgens verklaring van de hoofdbewoonster was zij op het moment van de brand thuis met haar echtgenoot en dochter. Zij bevond zich in haar kamer en op een gegeven moment hoorde zij een krakend geluid. Bij die gelegenheid liep zij haar kamer uit en zag zij dat het huis in brand stond.

Het lukte het gezin om zich in veiligheid te brengen. Het vuur greep snel om zich heen en de brandweer kon slechts nablussen.

De woning was niet tegen brand verzekerd. De forensische Opsporing en de politie van het bureau Kwatta zijn belast met het onderzoek naar de brand.

error: Kopiëren mag niet!