Rochana brengt nummer uit met Natasha Sundar

Zangeres Rochana Balgobind  (17) uit Nederland heeft een lied uitgebracht met Natasha Sundar (35). Real life entertainment geeft het volgende mee aan Dagblad Suriname over deze song.

Natasha is de kleindochter van de bekende legend Sundar Popo.

De release van de mashup heeft op 17 juli plaatsgevonden. Het is een Mashup van bekende nummers van Sundar Popo & Babla & Kanchan. De Mashup heet “The Royal Chutney Mashup”. Deze mashup heeft veel aandacht gekregen en heeft binnen 8 dagen 100.000 views weten te behalen.

Het nummer is gelanceerd door het label van Rochana “Saragema Records”. De muziek en de video zijn gemaakt door de internationale artiest/producer “Sunny-R”.”The Royal Chutney Mashup” is te vinden op YouTube en is ook te beluisteren op alle streaming platforms.

error: Kopiëren mag niet!