Klacht ingediend tegen Ranveer Singh voor naakt fotoshoot – NGO: “Gevoelens van vrouwen gekwetst”

Nog niet zo lang geleden veroverde Ranveer Singh het internet door een gewaagde fotoshoot te doen voor het tijdschrift Paper. De acteur, die vaak bekend staat om zijn eigenzinnige gevoel voor stijl, poseerde naakt voor de tijdschriftomslag en hoewel zijn vrouwelijke fans niet konden stoppen met bezwijmen over zijn avatar, lijkt het erop dat een ngo aanstoot heeft genomen aan de fotoshoot. Er is zelfs een klacht ingediend tegen de acteur voor het kwetsen van de gevoelens van vrouwen.

Volgens ANI-berichten heeft een non-gouvernementele organisatie (ngo) een klacht ingediend tegen de naakte fotoshoot van Ranveer Singh op het politiebureau van Chembur.

Volgens de klager zou de Bajirao Mastani-acteur moeten worden aangeklaagd op grond van verschillende secties van het IPC (Indiase Strafwetboek) en de Information Technology Act voor de fotoshoot, aangezien ze er ook aan toevoegden dat het de gevoelens van vrouwen kwetste en hun bescheidenheid beledigde. Er werd echter een politiefunctionaris van Chembur geciteerd die tegen deze rapporten zei dat ze tot nu toe geen FIR tegen de acteur hebben geregistreerd en dat ze nog steeds bezig zijn met een onderzoek.

“Maandag ontvingen we een aanvraag van een persoon die verbonden is aan een ngo. Er is tot nu toe geen FIR geregistreerd. We zijn aan het onderzoeken’, zei de ambtenaar.

Ranveer Singh ging naakt poseren voor het tijdschrift Paper op een Turks tapijt en de foto’s werden ook gedeeld op het officiële Instagram-account van de acteur. Terwijl zijn fans en zijn collega’s uit de industrie hun steun aan de acteur hebben betuigd en het een moedige zet noemden, waren er velen die de foto’s onfatsoenlijk vonden.

Over werk gesproken, Ranveer Singh heeft onder andere Rohit Shetty’s Cirkus met Pooja Hegde, Karan Johar’s Rocky Aur Rani Ki Prem Kahani met Alia Bhatt in de pijplijn.

error: Kopiëren mag niet!