Diabetes pedicure en Medische pedicure

Citra Ayu International Beauty Institute N.V. is al jaren actief met diverse behandelingen. Dagblad Suriname verkreeg vanuit deze salon, de volgende informatie over diabetes pedicure en medische pedicure.

Suriname telt ongeveer 75.000 diabeten. Behandeling van de voeten van personen met diabetes mellitus is erg belangrijk. Het preventief behandelen van de voeten van de mens is noodzakelijk. Zo voorkom je problemen van verschillende aard. Daarom is de behandeling door een verzorging door een medische pedicure. Naast de behandeling van diabetes pedicure, horen er adviezen over de verzorging van de voeten en teen nagels erbij. Niet te vergeten de juiste keuze van schoenen.

De diabetes pedicure of medisch pedicure met diabetes aantekeningen kan kleine problemen helpen voorkomen en behandelen (likdoorns en eelt).Ook let men op de nagelgroei, wondjes of drukplekken die worden verzorgd door de podotherapeut. De voeten worden er in de watten gelegd en verzorgd, een medische pedicure richt zich meer op de medische kant en dient voornamelijk voor pijnvermindering en bestrijding van ernstige problemen. Er wordt goed gelet op de voeten en teennagels en die worden zorgvuldig behandeld. Ook wordt er een diagnose over de voet en teennagels gemaakt.

Diabetes pedicure adviseert ook voor speciale producten die voor de diabetes is ontwikkeld. “We letten vooral op de complicaties van de diabeten voordat we met diabeet pedicure beginnen.”

Medische pedicure: Zijn gespecialiseerde voetverzorgers die zich richten op het laten genezen en voorkomen van aandoeningen aan de nagels en tenen. Enkele aandoeningen zijn infecties, mycose (schimmel) wonden aan de voeten, ingegroeide nagels, likdoorns, kloven en pijnlijke drukpunten. Diabeten kunnen hier ook terecht. Ook op schoeisel wordt gelet, men wordt geadviseerd welk schoensoort men moet dragen om de voeten gezond te houden en zo min mogelijk te belasten (gepaste schoenen) 

“Enkele voetproblemen bij diabetes kunnen zijn wondjes, blaar, eeltplekken en ontsteking aan uw voet en of tenen. Een wond dat niet geneest. U heeft voetschimmel (roodheid, jeuk, kloofjes en schilfers) Als uw voeten op tijd word behandeld, heeft u minder kans op een ergere ontsteking zoals wondroos en dergelijke. We drukken op uw hart om als diabeet uw voeten door een diabetes pedicure op tijd te laten behandelen en laat een diagnose van u voet maken. Neem de adviezen serieus”, aldus de oprichter van Citra Ayu International Beauty Institute N.V.

error: Kopiëren mag niet!