Buurtmanagers KPS op bezoek bij OW-minister Nurmohamed

De buurtmanagers van het Korps Politie Suriname (KPS) hebben maandag 25 juli onder leiding van de landelijke Coördinator Buurtmanagement de inspecteur van politie 2e klasse Henry Kia een werkbezoek gebracht aan de minister van Openbare Werken (OW), Riad Nurmohamed. 

In een onderhoud tussen de minister en de buurtmanagers, dat als zeer vruchtbaar genoemd kan worden, is aangegeven dat zaken als misdaadpreventie- en of veiligheidsmaatregelen in de verschillende wijken in Paramaribo en Wanica gerealiseerd zullen worden, zo meldt het KPS woensdag 27 juli.

Naast deze werkafspraken kwam ook naar voren. dat er binnenkort een ontmoeting zal plaatsvinden met de bouw- en milieupolitie.

In het belang van de ordehandhaving stellen zowel de leden van het KPS als het OW-team dit initiatief bijzonder op prijs en rekenen op een goede samenwerking in deze.

error: Kopiëren mag niet!