60 jaar Waldy Simson (Deel 4)

“ … Vanuit Sint Maarten informeerde hij of ik zijn bedrijfslogo in de vorm van een kunstwerk zou willen maken. En dat zou, indien mogelijk natuurlijk,  binnen korte tijd moeten gebeuren omdat hij Suriname zou bezoeken en dan het kunstwerk zelf zou kunnen meenemen naar Sint Maarten … !!!” 

De opdracht werd de eerste die werd aangenomen in het kader van het projekt 60 jaar Waldy Simson. Het project is begonnen op 1 juli, zal duren tot 30 oktober en zal met een donatie aan de Louis Brailleschool en de Vroegbegeleiding rond 22 november aanstaande afgesloten worden. De Louis Brailleschool en de Vroegbegeleiding ressorteren beide onder de Nationale Stichting voor Blinden en Slechtzienden in Suriname (Blindenzorg).

Het project heeft als doel de viering van de zestigste verjaardag op 22 november van de veelzijdige, in Suriname geboren, kunstenaar Waldy Simson. Een viering waarbij kunst gemaakt door Simson centraal staat. Voor nadere informatie over het projekt kan men de website: artisit.webs.com bezoeken.

Gegevens van het eerder genoemd papiersnijwerk:

Titel: Bedrijfslogo Projects, Consultancy & Management International N.V / Afmeting: 25 x 20 cm / Techniek: snij- en overige technieken in en op papier / Plaats van productie: Suriname / Periode van productie: juni – juli 2022.

In een volgende editie van dit medium zal in het artikel 60 jaar Waldy Simson (Deel 5) informatie gegeven worden over de creatie van het papieren Portet van Robert.

“Geef kunst een waardevolle plaats in uw leven.”

Waldy Simson 

error: Kopiëren mag niet!