Kantoor bestuursopzichter Pusugrunu wordt afgebouwd

Het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS) is bezig het bestuuropzichterskantoor te Pusugrunu in het Matawai-gebied af te bouwen.

Het gebouw dient voor de bestuursambtenaren om kantoor te houden en de districtscommissaris in het gebied te vertegenwoordigen. Het is de bedoeling, dat bewoners in de omgeving met de komst van dit kantoor ook voorzien worden van de nodige ondersteuning vanuit de overheid. 

Dit afbouw is 4 juli hervat en het streven is om het gebouw binnen 3 maanden af te hebben, onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden. De muren van het gebouw moeten nog worden afgewerkt. Verder moeten de water- en elektra-installatie nog worden aangebracht, terwijl het schilderwerk, betegeling en verharden van de vloer ook nog gedaan moeten worden.

Daarnaast moeten de kamers nog worden ingedeeld en het plafond geplaatst worden. Verder wordt een vlaggenmast op het terrein geplaatst.  

Het project wordt gefinancierd uit de reguliere begroting van het ministerie.

error: Kopiëren mag niet!