Nola Hatterman Art Academy krijgt verfbeurt

Het gebouw van Nola Hatterman Art Academy krijgt een verfbeurt. Het bedrijf Varossieau heeft voor de verf gezorgd middels een donatie. Ook met PPG is een samenwerking aangegaan.

“Vanwege het community werk dat zij doen”, laat de coördinator vanuit de Nola Hatterman Art Academy weten. “Het pand zag er niet mooi uit”, merkt hij op. Vooral door de Covid-periode, nam door het verminderde gebruik, de ‘frisheid’ af. Vandaar dat om ondersteuning werd gevraagd.

De medewerkers van Nola Hatterman Art Academy hebben de verfkwasten zelf ter hand genomen en zijn druk in de weer. Op dit moment wordt het bovengedeelte aangepakt, ook kleine renovatiewerkzaamheden worden gedaan. De medewerkers zeggen blij te zijn met de donaties.

Binnenkort krijgt het beneden gedeelte een wasbeurt waarna het wordt voorzien van een nieuwe verflaag.

RB

error: Kopiëren mag niet!