Amitabh Bachchans Gujarati-debuut

Schrijver en regisseur Jay Bodas van de aankomende film ‘Fakt Mahilao Maate’, zei: “Hij speelt een cameo, een Gujarati-personage. Hoe klein de rol ook is, mensen zullen er dol op zijn.”

Amitabh Bachchan zal zijn Gujarati-debuut maken in de komische film ‘Fakt Mahilao Maate’, die op 19 augustus wordt uitgebracht.

De trailer toont het leven van een 28-jarige man uit de middenklasse, Chintan Parikh, gespeeld door Yash Soni, en heeft het verhaal van Bachhan. “Door zijn stem neemt hij een zeer satirische en humoristische kijk op de personage van Yash Soni in de film”, zei Bodas.

Volgens Anand Pandit, producent van de film, was hij verrast door de prefecte Gujarati-dictie. “Hoewel ik suggereerde dat we zijn porties konden nasynchroniseren”, zei hij: “Je ziet eerst mijn werk’.”

error: Kopiëren mag niet!