Muziekformatie Freestyle blikt terug op een succesvolle tour en is twee zangers rijker

De muziekformatie Freestyle heeft een tour achter de rug en ook muziekprojecten gelanceerd. Het is volgens het team een succesvolle tour geworden. Freestyle spreekt van acht optredens in acht volle zalen waaronder één privé feest. Het meest was het Surinaamse team te bewonderen met optredens in Den Haag en Rotterdam.

Een enthousiast publiek in Nederland met heel veel fans die je ook weer bij elk optreden zag. Puur, omdat ze het zo leuk vonden.

De muziekgroep is twee zangers rijker, om meer te weten over de artiesten moeten muziekliefhebbers de Facebook-pagina van Freestyle in de gaten houden. De muziekgroep heeft in verband met zijn 7-jarig bestaan ook een album uitgebracht.

Ook staat een aantal nieuwe YouTube producties/videoclips op agenda die zullen uitgebracht worden waaronder ‘Love You Forever’ met de zangers Neelam Matadin en Tony Cutzz,  ‘Soorat hai’ van Sathyam Matadin, ‘Chutney classic mashup, The oldies’ van Sujal Oemraw en een productie die Freestyle voor nu als een verrassing voor zich houdt.

Een boodschap vanuit het team naar de gemeenschap toe is tevens hun motto:  “Freestyle more than music,  bootst saamhorigheid uit. We leven zelf als een familie in de groep en hopen zo die eenheid door middel van onze muziek in de samenleving te verspreiden.”

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!