GOw2: “Onze servicestations worden volop bevoorraad”

GOw2 Energy Suriname N.V. laat in een persbericht weten, dat alle GOw2 servicestations normaal open zijn voor de Surinaamse samenleving. De servicestations worden volop bevoorraad met zowel gasoline als diesel, geproduceerd door de Staatsolie raffinaderij. 

“Er is geen reden tot paniek of ongerustheid over de brandstofvoorziening tot dusver. Wij doen daarom een beroep op een ieder om hamsteren en/of onnodige rijvorming bij de stations zoveel mogelijk te voorkomen en ook spaarzaam om te gaan met de huidige voorraad”, aldus GOw2.

De huidige voorraad en de productiecapaciteit van de raffinaderij zijn voldoende om de bevoorrading in stand te houden, zodat de overige leveranciers en de regering de ruimte hebben om tot een werkbare oplossing te komen. Hierdoor zal de situatie weer volledig normaliseren, zo laat het bedrijf weten.

error: Kopiëren mag niet!