Artiest (30) bekent seks te hebben gehad met 15-jarig meisje

De 30-jarige artiest R.A., bekend als Raff Chanco, die ervan wordt verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan ontucht met een minderjarig meisje, is zaterdag 16 juli door de politie van Jeugdzaken, na te zijn ontboden, aangehouden, zo meldt het Korps Politie Suriname dinsdag 19 juli.

Uit het voorlopig politieonderzoek is naar voren gekomen, dat de moeder van het 15-jarige slachtoffer al op vrijdag 13 mei aangifte heeft gedaan van ontucht tegen de verdachte op het politiebureau te Groningen. De zaak werd vervolgens overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken van de politie, waarna de informatie werd uitgewerkt. 

De verdachte, die ontboden werd door de politie, meldde zich met de moeder en het slachtoffer zaterdag 16 juli op bureau. Beide partijen werden afgezonderd, waarna zij bij process-verbaal werden verhoord. 

Volgens verklaring van de moeder en dochter hebben zij een groot som geld ontvangen om de zedenzaak in te trekken. Het meisje heeft verklaard, dat de verdachte seks met haar heeft gehad.

De verdachte ontkende aan het begin van het verhoor dat hij seksuele handelingen heeft gepleegd met het meisje, maar kwam na een enige tijd terug op zijn verklaring en gaf vervolgens aan dat hij slechts één keer seks had met het meisje.

R.A. is in het belang van het onderzoek na overleg met het Openbaar Ministerie in voorlopige verzekering gesteld door de politie van de afdeling Jeugdzaken.

error: Kopiëren mag niet!