Aangepast vluchtschema SLM naar Amsterdam

De Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SML) hervat woensdag 20 juli haar vluchtuitvoering op de Mid-Atlantische route vanuit Amsterdam naar Paramaribo. Maar, de vlucht wordt niet uitgevoerd door het op Malta gevestigde Airhub Airlines, maar door GullivAir uit Bulgarije.

Vanwege onvoorziene technische onderhoudswerkzaamheden aan het Airhub Airlines vliegtuig, kan dat toestel niet meer worden ingezet. Om de operatie te garanderen heeft de SLM GullivAir aangetrokken voor deze vlucht. Vanwege een grotere vervoerscapaciteit van GullivAir (326 passagiers) zal de SLM op deze vlucht in staat zijn meerdere gestrande passagiers te vervoeren. 

GullivAir heeft in het verleden ook vluchten uitgevoerd voor Surinam Airways.

Vanwege de wettelijk verplichte rusttijd voor het cabinepersoneel van GullivAir, zal de vlucht vanuit Paramaribo naar Amsterdam nu uitgevoerd worden op donderdag 21 juli.

De vertrektijd van PY994 is nu gesteld op donderdag 21 juli om 05.00 uur. Aan passagiers wordt gevraagd zich tussen 00.00 en 03.00 uur in de donderdagochtend 21 juli aan te melden voor de incheck.

“Surinam Airways dankt het reizend publiek voor haar begrip. De opstart van de operatie heeft onze hoogste prioriteit om daarmee zo spoedig mogelijk de gestrande passagiers naar hun plaats van bestemming te vervoeren”, aldus de SLM in een dinsdagmiddag uitgebracht communique. 

error: Kopiëren mag niet!