MrZonneman: “Eerste optreden op Kwaku Festival vlot verlopen”

MrZonneman blikt terug op een succesvol optreden van een aantal artiesten tijdens het Kwaku Festival in Amsterdam. Er zijn vlotte optredens neergezet door 4ever Real, Lavinnio, Della en Otjeman onder de naam van MrZonneman Music.

Het is de eerste keer en een grote uitdaging dat MrZonneman de artiesten waarmee hij samenwerkt een groot podium heeft kunnen bieden  buiten Suriname en ze hebben het ook heel goed benut. Het was de opening van het Kwaku Festival.

Nu het eerste optreden achter de rug is, gaan de artiesten verder in de studio werken aan een paar nieuwe nummers. Ook zullen de artiesten zich voorbereiden op aankomende optredens.

“Als management en organisatie streven wij voor het maximale binnen de showbiz, zodat wij daarmee Suriname ook mee kunnen helpen zich te laten ontwikkelen hierin”, aldus de manager van MrZonneman in gesprek met Dagblad Suriname. Het Kwaku Festival zal nog zeker drie weken duren. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!