Gedeelte Sir Winston Churchillweg in zeer slechte staat

Een bewoner heeft de redactie van Dagblad Suriname erop geattendeerd, dat een gedeelte van de Sir Winston Churchillweg zich in een zeer slechte staat bevindt. Het gaat hierbij om het gedeelte vanaf White Beach, richting Domburg. 

De weg is nauwelijks begaanbaar voor automobilisten. De bewoner beschrijft dit als een dagelijkse ontbering. “De beladen houttrucks maken de weg met de dag nog erger”, aldus de bewoner. De bewoner ziet graag dat de weg hersteld wordt en doet een dringend beroep op het ministerie van Openbare Werken om de weg aan te pakken.

De minister van Openbare Werken, Riad Nurmohamed, geeft in een reactie tegenover Dagblad Suriname aan, dat hij op de hoogte is van de situatie. Aan Nurmohamed werd toen gevraagd wanneer het in de planning ligt om dit gedeelte van de weg aan te pakken. Hierop antwoordde hij, dat de weg pas in 2023 aangepakt zal kunnen worden. Dit vanwege een tekort op de begroting.

“Maar, ik ga me best doen”, waren de woorden van de minister. 

SK

error: Kopiëren mag niet!