Plantage Onoribo organiseert bestuursverkiezingen conform statuten

Vereniging Plantage Onoribo maakt middels een persbericht bekend, dat het plantage bestuur bestuursverkiezingen organiseert op 7 augustus. Conform de statuten van de vereniging vindt zo’n bestuursverkiezing om de 5 jaren plaats. 

“Erfgenamen die zich kandidaat willen stellen kunnen dat doen door het ophalen van deelname formulieren op het secretariaat van Plantage Onoribo. Dat kan tot en met maandag 18 juli, dagelijks tussen 8.00- en 14.00 uur. Op 25 juli tussen 8.00- en 14.00 uur moeten alle formulieren conform de geldende regels ingeleverd zijn op het secretariaat”, aldus Vereniging Plantage Onoribo. 

Het huidige bestuur bestaat uit Hesdy Ommen (voorzitter), Jane Milan (ondervoorzitter/penningmeester), Jhonie Mijnals (1e secretaris), Chenisa Brandveen (2e secretaris), Audrey Biervliet (commissaris) en Rudolf Ommen (commissaris). 

De voorzitter, Hesdy Ommen, geeft in een reactie tegenover Dagblad Suriname aan, dat het huidige bestuur zich weer verkiesbaar zal stellen. Aan hem werd gevraagd wat het huidige bestuur tot dusver heeft kunnen bereiken voor Plantage Onoribo. Hierop antwoordt hij, dat het bestuur een kantoor met een eigen secretariaat heeft kunnen oprichten. Verder is een onderhoudsploeg door het bestuur ingesteld die zorg draagt voor het onderhoud van de plantage. Ook zijn zij de wettelijke gesprekspartner van de Suralco, zegt Ommen. 

SK

error: Kopiëren mag niet!